Marcali környékén srácok 2 pasihoz?
Ibrány környékén ma este kivernék egy szép ápolt F...t kölcsönösen! Autóst kalandra keresek ápolt érett ff-t , ha kell üzemanyagba beszállok. Én 40-es ápolt heteró kapcsolatban élő diszkrét ff. vok. Üdv!
Sziasztok! Ma valaki 6 után Veszprémben vagy a környéken talizna?

Ma estére keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Sziasztok!
Győr környékén ismerkednék 30-40 közötti igényes pasival.
Győr környékén ismerkednék 30-40 közötti igényes pasival.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok! Aktív partnert keresek Kazincbarcikán.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Mikorra keresel? Érdekel a dolog...összehozhatunk valamit
(Ez egy válasz gafvos üzenetére (2023. 03. 03. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Parokat keresek akik sracot keresnek. Szeretnek szopni, nyalni, akar dughato is vagyok. Irjatok batran!
Hello. Veszprem környékéről keresek passzív srácot.
Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? 11:30 fele
Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.

Sziasztok! Szarvasnál szopnék! Aktív dominánsat keresek!
Helló. Keszthely környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Többesben is benne lennék. Imádok szopni, dugatni a popsim.
Most pasi Zalaegerszegen?
Holgyekkel parokkal ismerkednek bp n
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Biszex és melegpartnert keresek,jászberényben és környékén.