Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi meleg párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi meleg párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Szasztok!
Megismerkednék olyan valóban teljesen kezdő,tapasztalatlan hetero,vagy enyhén biszex sráccal úrral,akit izgatna egy közös farokverés miközben videón csajokat,szexfilmeket néznénk,csak esténkénrt érek rá de ha van helyed akkor szívesen megyek hozzád napközben is.Pestmegyei vagyok,Budapesten sokat vagyok.
Megismerkednék olyan valóban teljesen kezdő,tapasztalatlan hetero,vagy enyhén biszex sráccal úrral,akit izgatna egy közös farokverés miközben videón csajokat,szexfilmeket néznénk,csak esténkénrt érek rá de ha van helyed akkor szívesen megyek hozzád napközben is.Pestmegyei vagyok,Budapesten sokat vagyok.
Szopnék szophatnék Bp írj
Írj privátba vagy üzenetet
(Ez egy válasz Jonny7 üzenetére (2023. 03. 21. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt Debrecen és környékén talizna valaki ?
Sziasztok! Aktív vagy uni partnerem keresem csütörtök estére. Helyem van a VII.kerben.
M3 autópályán valaki hamarosan?
Sziasztok. Igényes, kulturált budapesti srácként keresnék hasonlóan igényes, idősebb barátot, rendszeres örömökre, masszázsra.
Helló!Ápolt sportos 3éves pasi vagyok, fiatal(20-30)vékony pasit keresek Skypera!!!
Nagyfarku aktiv pasi ma este / holnapi napra?
Nyiregyhaza hely van
Nyiregyhaza hely van
Érden szopatnék.
Ki szopna le?
Reptérnél valaki?
Reptérnél valaki?
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok Gyöngyösön keresek valoban ápolt diszkrét bi vagy meleg homoszekszuális pasit fotoim adatlapomon
Ma este 19 óra körül m3 autópálya kisbagi pihenőben vakaki kalandra? Miskolc felé vezető oldalon. Autóban is akár
Sziasztok. Este 10utan valaki Miskolcon vagy Mályi, Nyék irányában,egy gyors tali? Aktivat keresek.
Pesten biszex pasik?
Én sétáltam arra múlt héten de kihalt volt teljesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 21. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 13:31
Törölt felhasználó (4670233)

Újpest nudira jár valaki innen?