Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Dekoratív és extra perverz párként Kedden ismét keresünk Újpesten. 2-3 kizárólag aktív BI pasit keresünk MINIMUM 19cm-es intimmel aki párosunk mindkét tagját dugja. Délután 6 és éjfél között tudj jönni ha írunk és küldj viber számot mert csak azon válaszolunk. Köszönjük az érdeklődést.
Közös hokira bisex srác, pasi fejér megyében ma délelőtt?
Privit írj...
Privit írj...
Marcali környékén bi párok, pasik 2 bi pasihoz?
Ma napközben valaki hellyel a 8. kerületben? Főleg szopatnék.
Sziasztok,
Szopnék ma,hely van Bp-n .Írj ha szopatnál egy jòt most napkozben
Szopnék ma,hely van Bp-n .Írj ha szopatnál egy jòt most napkozben
Potens pasit keresek, aki kenyszerszopatna es tele èlveznè a szàmat , minnèl elöbb. Vàc közelèben van helyem.
Bp-Debrecen vonalon ma valaki?
Valaki elvenné a szüzességemet Délután este van helyem Rákospalotán.
sziasztok.keszthely és hévíz környéki pasikkal dugatnám a popsim rendszeresen,imádok spermát nyelni is!!!!
Délelőtt Kapuvár közelében keresek aktív srácokat .
Helyem van
Helyem van
A 11. kerületben van helyem.
(Ez egy válasz Don1972 üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma délutánra keresek kanos pasit nyigyegyháza vagy környékén.
Szegeden,aktívokat keresek többesre,bi párokat.
Érden ismerkednék most.
11ker Bocskai úton keresek egy normális srácot hosszabb távra.
Privátba írj
Privátba írj
Sziasztok!
Kezdőként keresek Budapesten vékony/átlagos testalkatú aktív/uni pasit, aki farkával felavatja a seggemet. Smaci, durvaság kizárva. Mindent csak gumival. Hely kell! A többit privátban.
Kezdőként keresek Budapesten vékony/átlagos testalkatú aktív/uni pasit, aki farkával felavatja a seggemet. Smaci, durvaság kizárva. Mindent csak gumival. Hely kell! A többit privátban.
Hellyel rendelkező aktívat keresek holnapra aki az arcomra spriccel miután leszoptam. Déli-Nyugat vonal a nyerő. Írj pm
Szia közel vagyok a bocskai út hoz és most csak én a férfi keresnék férfit.
(Ez egy válasz karbantarto500 üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 12:12

11ker Bocskai úton keresek egy normális srácot hosszabb távra.
Privátba írj
Privátba írj