Sziasztok vagy péntek vagy dugás valaki benne van
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Mi a mai menú?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Biszex partnert keresek vas,zala, somogyból utazni tudok diszkréció feltétel, aktív-passziv is érdekel
Diszkréten ismerkednék diplomás bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves ---- >Adatlap.
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is
Helyem nincs Utazni tudok
Dél-Dunántúl
Helyem nincs Utazni tudok
Dél-Dunántúl
Sziasztok!
Tapolca-Pápa környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Tapolca-Pápa környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Pentek delelott / delutanra igényes aktiv pasit keresek
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok
Sziasztok szivesen ismerkednék Hatvan Gyöngyös környékén diszkret ápolt pasikal
Szabad a mai napok. Srácok?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Többes sexre keresünk mostani talira partnereket Budapest ès környékén mi fiú lány pÁR vagyunk
Hármasra keresünk akt, uni pasit-mi két pasi vagyunk..
Hármasra keresünk vékony átlagos pasit
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Ma kora délutánra keresek aktívként Budapesten, valaki?
Sziasztok BP 17.ker tali ma délelőtt?
Hali! Mostanában valaki a 2. vagy 3. kerületben?
Sziasztok. Most hajnal 2 utan valaki, Miskolc déli részén? Autoban szivesen szopnék