Bi parok csak parok bpn aktiv vagyok
Bi parokat keresek hajnal/es napkozbeni szabadidovel. Dugatnam magam mikozben nyalnek/szopnek. Tapasztalatom van. Irjatok batran
Ráckeve környéken valaki ma??
Ismerkednék olyan pasival, akit szintén szokott vibrizni a neje és tud a bi vágyairól
Ma valaki autós kaland Miskolc környékén?
Ma delutan ?5 ora korul
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiverném valakiét ma délután kocsiban,szabadban Albertirsa-Tápioszentmárton környékén
11ker Bocskai úton keresek egy normális srácot hosszabb távra még mindig!!!
43éves vagyok. Diszkréció maximális!
Privátba írj!!
43éves vagyok. Diszkréció maximális!
Privátba írj!!
Passzív srácot keresek mára bp-kecskemét vonalon.
Most dél Pesten szopnék max 50 éves korig. Autóban viszonzàs nélkül .
Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Szívesen kielégìtelek ma éjszaka Cegléden!
Reptér vki van?
Sziasztok, volt valaki tegnap este a Magnumban a naked partyn? Volt egy fiatal sportos srác a jóval idősebb párjával. Tudtok erről a srácról valamit? Név, Fb, elérhetőség, ilyesmi? Írjatok privátban. Köszi.
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj ✅
Helló!
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap valaki a harkányi gyógyfürdő zuhanyzójaiban? Maszti orál?
Helló! Szombathelyen szopnék.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.