Kecskeméten délután szopnék,hely jó lenne.
Cegléden vagy a környékén ma vagy holnap reggel valaki autós szexben, elsősorban orálban benne lenne?
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik. Péntek este vagy szombaton akár találkozhatnánk is.
Szegeden,ma aktívok használhatnak.
Pestihez felugranék ma
Pestihez felugranék ma délelőtt....kölcsönös francia....
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress! Köszi.
Nyíregyházán pénteken 19.-én este biszexuális fiút várunk harmadiknak, mindkettőnk örömére. 25-35 köztiek előnyben. Hely van, telefonszámot küldünk. Részleteket hívásban egyeztetjük. Céltudatos nagyfiút keresünk.
Pénteken jön valaki a Kehidai fürdőbe?Fiatal bi pasi vagyok !
Sziasztok ma délelötre sexpartnert keresek helyem van!
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk kicsit
Ma dél-pesten,Csepel sziget környékén valaki?Kamusok,képgyűjtők ne!
Most 11ker Bocskai út???
Privátba írj
Privátba írj
Valaki most?
Valakinek lenne kedve most kiverni nekem? Dunaplazanal,kocsiban! Tele vagyok és magamra akarok élvezni vagy rád

Sziasztok!
Most raer valaki?
Most raer valaki?
Tatabányán max45eves uni/passzivat keresek...
Szia. Most csak pasi vagyok. Így találkozni akarok valakivel aki Pilisen egy autós kalandban benne lenne.
Szia.Érdekelne,ha gondolod.
(Ez egy válasz JackBp69 üzenetére (2023. 05. 17. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 21:39

40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik. Péntek este vagy szombaton akár találkozhatnánk is.
Budapesten mostanában valaki? Hely ok, de menni is tudok.