Szombaton délelőtt Maglód-Jaszapati útvonalon szopnék ha valakit érdekel.
Dél Buda környékém valaki?
Ma délután 3 fele Pápa körül valaki?

Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Képek, videók profilon
Én mi kettőt szeretem
(Ez egy válasz Lacko1019 üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
14:30 után Érdligeten lesz dolgom.
Szivesen szopnék arra felé...
Valaki?
Szivesen szopnék arra felé...
Valaki?
Velencén szopatna vagy szopna valaki ma?
Vasmegyében vki? közös hokira..
Vasmegyében valaki? közös hokira...
Ma kora délután 14órátol szopnék szép kemény farkat végig helyem van diszkréció higiénia fontos de dugható is vagyok..
Újpesten valaki most?
Ma délután aktív kanos srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van.
Most reggelröl esetleg ràèrö kanos pasi? Szivesen szopnèk egy kemèny farkat.
Marcali környékén párt, pasit megnézne 2 bi pasi.
Negyed 8 tól negyed 9 ig, a soroksári Auchanban szopnék mélytorkosan, gumival
Mikor van rá időd?
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2023. 05. 31. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Full kamu vagy… az üzeneteidet sem olvasod el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 01:25
Törölt felhasználó (4564862)

Most éjszaka szopnék, meg is baszhatsz ha akarsz! Köcsög vagyok! Nagyvárad Tér mellett vagyok. Akár kocsidban, parkban, bokornál. Írj és tali!
Sziasztok ! Ma este felé aktívak volnának, Komárom-Esztergom útvonalon, !? Vékony, csupasz volnék, szopnek, dugatnam magam !

Sziasztok, most reggel illetve a délelőtti órákban keresem azt a pasit akivel kölcsönösen verhetjük vagy akár szophatjuk is egymás farkát, autóban vagy szabadban! Ápoltság és diszkréció adott! Pápa és 25 km-es körzete jöhet szóba! Privát üzenetben keress!