Bi srácok ti hogy oldjátok meg a talit titokban?
Én nem szeretnék soha arcképet kiadni de úgy látom ez nagy akadály. Viszont ez a biztonság fontos számomra. Ti ezt hogy oldjátok meg?
Én nem szeretnék soha arcképet kiadni de úgy látom ez nagy akadály. Viszont ez a biztonság fontos számomra. Ti ezt hogy oldjátok meg?
Balatonszárszó kornyeken valaki???
Veszprém és környékén keresek partnert. Szeretném ha valaki megdugna
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok!
Nálam idősebb pasit keresek minden jóra!
Budapest környékéről,hellyel rendelkező valakit!
Adatlapomon megtalalod mit érdekel vagy mit keresek!
Elore is koszi a megkeresést!
Nálam idősebb pasit keresek minden jóra!
Budapest környékéről,hellyel rendelkező valakit!
Adatlapomon megtalalod mit érdekel vagy mit keresek!
Elore is koszi a megkeresést!
Sziasztok ! Ma estére keresem partnerem kivel jót játszhatnánk Bp-Kőbánya .
A környékemen állok rendelkezésre ismét ha lenne rám igény.
Aktív vagyok nagyon
Aktív vagyok nagyon

Pécsen szopna valaki???Tel szám...
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Hello valaki most talizna Tiszakécske környékén nem írogatni akarok hanem élvezni szoptatni,dugni írj privátban köszi
Sziasztok!
Ma este szopatnék pesten!
Hely kellene, vagy szabadban.
Ma este szopatnék pesten!
Hely kellene, vagy szabadban.
Ma Veszprém és környékén keresek partnert
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást. Helyem van.
Bpn paszzivval kalandoznek vagy parokhoz csatlakoznek.
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Szombaton a Berényi nudistán ismerkednék!Fiatal bi pasi vagyok!
Helló. A hétvégén este ki dugna seggbe? Imádok szopni és spermát nyelni minden mennyiségben. Hely ok
Miskolc Bp vonalon valaki valahol mostanság? Jól tele vok…
Sziasztok debrecenben valaki kölcsönös közös maszti?