Extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként! Vidékre is lemegyek, ha kell
Ország középső részén valaki ma?
Holnap reggel - délelőtt Székesfehérvár vagy Bicske?
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet! wink
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet! wink
Sziasztok. Szolnokról valaki? Várom üzeneteket

Bi parok erden budaorson es vonzaskorzeteben aktiv vagyok ?
Rövid ideig Tatabányán vagyok (max. du. 2-ig) . Ideiglenes helyem van! Szeretek szopni, és aktívként dugni! Du. 2 után már nem aktuális!
Rövid ideig (kb. du. 2-ig) Tatabányán vagyok, ideiglenes helyem van! Szeretek szopni, aktívként dugni, és imádom, ha ráélveznek a farkamra és így, spermásan verhetem ki! Du. 2 után már NEM aktuális!
Írtam!
(Ez egy válasz wunsch üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Bisex srác közöshokira fehérváron szabadban vhol?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Fehérváron ma valaki ?
régóta kiprobálnám csak messze vagyunk
(Ez egy válasz uveges1976 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 10:42

Valaki aki ráélvezne a farkamra, meg egy kis kölcsönös szopás? Hatvan és környékéről helyem van.
Valaki aki ráélvezne a farkamra, meg egy kis kölcsönös szopás? Hatvan és környékéről helyem van.
Közös hoki oral most Maglód Vecsés környékén
Közös hoki kölcsönös orál Balatonlelle környékén írj
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Aktiv férfit keresek Baja környékéről.
Nyíregyháza környékén bi aktívat keresek!