Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privát. Köszi.
Sziasztok
25eves passzív srác vagyok. Utazni tudok. Aktív partnerem keresem.
25eves passzív srác vagyok. Utazni tudok. Aktív partnerem keresem.
Dél Bp. környéke?
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
Sziasztok.
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Pesten diszkrét szopatni szopni
Veszprém környékén szopatnék.
Fiatal srác a reptérnél szopna.
Valaki?
Valaki?
Ma estère párkènt bi férfit keresnénk kizárólag 45-60 között
A hölgy 170/94/47 nagy lógos mellekkel
Orális dolgok alap a többi a hölgy hangulatán múlik
Ha èrdekel kèp elèrhetősèg szüksèges rèszleteket megbeszéljük
Ja ès nem utazunk hely van Győr
A hölgy 170/94/47 nagy lógos mellekkel
Orális dolgok alap a többi a hölgy hangulatán múlik
Ha èrdekel kèp elèrhetősèg szüksèges rèszleteket megbeszéljük
Ja ès nem utazunk hely van Győr
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Kecskeméten ma du 16.óra valaki leszophat egyoldalúan.
Most, 1-2 óra múlva szopnék vagy baszatnám magam a Népligetnél, kutyaiskola mellett.
Szolnok valaki ma 15 körül valami kölcsönös kocsim van
Sziasztok!
Heves megyében keresek szobafestő vállalkozót akihez friss szakmásként eltudnék menni tapasztalatot szerezni. A többi megbeszélés kerdese.
Heves megyében keresek szobafestő vállalkozót akihez friss szakmásként eltudnék menni tapasztalatot szerezni. A többi megbeszélés kerdese.
Valakinek Nincs kedve kiverni a farkam úgy hogy magamra élvezzek? Kocsimban vagy nálad ! Bp
Reptérnél cumi.
Valaki?
Valaki?
Vki ma délután vagy este leszolatna?helyem van privizz
Adatlapom szerint is közelembe állok rendelkezésre ahogy a képeim is bizonyítják