Folyton kanos, bevállalós férfias srác vagyok, aktív jó farkú, férfias srácot keresek Csongrád- békés megyében.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Fiatal srác reptérnél cumizna.
Valaki?
Valaki?
Érett tanárbácsi fiatal srácot kényeztetne rendszeresen Gödöllő és kke
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Szopatna dugna valaki 40 es pasit Bp?
Ma este a 31-es főút mentén Budapest - Jászberény között lenne kedve valakinek orál kalandhoz autóban vagy szabadban?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Komoly szerszámod van
(Ez egy válasz masszőz üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ózd 50km és korzeteben párt ffit keresek orális játékokra kor alkat nem szamit
Ma délután valaki közös farokverés Budapesten? Hely kellene
Ma délután kölcsönös farok kényeztetés?
Helyem van.
Helyem van.
Nyíregyháza ma aktív????hely lenne..
Passzív buiszsofőr van Csepelen Szent Imre tér
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szegeden,pénteken többesre aktívokat várunk.
Balatonmária-Marcali környékén 2, 50 éves bi pasi megnézne bi párokat, pasikat.
Valaki most szopatna? XIV ker hely ok.