Budapest belvárosban szopatna valaki?
Budapesten ma valaki? Hely van, de utazni is tudok, valamint szabadban is szeretem.

KÖSZÖNÖM!!!!
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék szopatnék Bp írj
23-án vasárnap ismerkednék pesti pasival
uncsi már
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 09:00
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szopnék diszkréten! Komárom megye!
Debrecen és környékén ismerkednék idősebb45+ diszkrét pasival.
Kevés tapasztalatom van a bi dolgokban de nagyon vágyom rá. Privát üzenetben írj és beszélünk.
Kevés tapasztalatom van a bi dolgokban de nagyon vágyom rá. Privát üzenetben írj és beszélünk.
Üdv a héten Gosztolán tartózkodom valaki ismerkedne??
Veszprém megyében keresek havert , barátot akivel felfedezhetjük a bi hajlamainkat. Diszrkéció adott !
Cegléd és környékén este cumiznék!
Sziasztok Révfülöp keresek jó farkú jó fej pasit, én 27 éves passzív srác vagyok
Ma valaki szopatna? Bp
Bi,Bit Nyháza kkén?
Vecsés-Cegléd vonal és vonzáskörzetében fiút leszopnék.
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Aktív méretes srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van.
A pedo tanárúr
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 12:10
Törölt felhasználó (4712635)

Érett tanárbácsi fiatal srácot kényeztetne rendszeresen Gödöllő és kke
Folyton kanos, bevállalós férfias srác vagyok, aktív jó farkú, férfias srácot keresek Csongrád- békés megyében.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Fiatal srác reptérnél cumizna.
Valaki?
Valaki?