Érd,Tatabánya,Tata vonalon orál kaland most?
Vasárnap Tatán leszek. Tatán vagy Tatabányán keresek egy gyors szexre HELLYEL RENDELKEZŐ passzív/uni fiút. Részleteket privin!
Bicskén holnap szopnék reggel 9 óra környékén
BI-BI-t keres Nyháza kkén!
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok! Oràlis kényeztetésre igénybevehető vagyok zala megyében főként lenti és 30 km es körzetében. Priviben egyeztessünk
Sziasztok bi pasi vagyok be csatlakoznák olyan párhoz hol mind a kettőjüket kényeztetni kell szopok nyalóka ujjazok egy gond van helyem nincs és Győrben mert nincs kocsim
Sziasztok!
Szopnék ma egy jòt Bp-n.Írj ha szopatnál egy jòt.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van
Szopnék ma egy jòt Bp-n.Írj ha szopatnál egy jòt.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van
szopatnék, szopnék, nyalatnék, dugatnék poppersezve
Dunaharaszti környékén ismerkednék napközben ráérő korombeli kezdő bi pasival.
Kihez mehetek dugásra?
Kölcsönös orál?
Hely van a 17 kerben
Hely van a 17 kerben
Dabas környékén dugnék ma.
Kecskeméten aki oralozna oda vissza?
Budán ma délután?
Szombathely én péntek délelőtt fiatal nagyméretű pasit keresek közös jókora,autóban...igényes max 30 éves legyél ..
Sziasztok ma estére keresnék Debrecenben valakit aki rá ér és van kedve egy ápolt kedves macis biszex pasihoz minden jóban benne vagyok a campus klinika környékén helyem van szép napot
Kecskeméten most valaki?
Pécsen szopatnék kocsiba most.Tel szám nélkül ne keres
Augusztus 7-11 között keresek partnert meztelen szaunázással egybekötött orális szexre és játszadozásra. Kehidakustány, Sárvár esetleg Bük jöhet szóba.