Szopatnék , szopnék - meg amit megbeszélünk - Heves , Nógrád , Borsod megye ?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Autós kaland?
szopnék
Délután reptérre megy vki?
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 22. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 07:25
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma délelőtt szopnék, helyem van.
Aktiv ferfival ismerkednek! Aki felavathatna

Szopnék Kecskeméten :P
Ha érdekel írj…
Ha érdekel írj…
Sziasztok. Lenne srác aki talizna ma délután Veszprém és környékén?
Kocsim lesz, szabadban is benne vagyok

sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz.
Aktiv idösebb féfit keresek.
Érd és környékén szopatnék.
Szexpartnerem keresem ma estere. Helyem van csepelen illetve autom is van. Helyes 30 eves bi srac vagyok
Ma estére keresek Budapesten vagy környéken párokat, akiket hallgathatok, kukkolhatok vagy igény esetén beszállok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! A Dunakeszi Auchanban működik a glory?
4 ora körül Gödöllő környékén bi pasi? Kis finomságokra.
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Szombathelyen 07.22 szombat este 10 körül szabadban, autóban nőnek öltözve cumiznák idős pasikat . (Pasi vagyok)
Erden bi parok vagy a kornyeken aktiv vagyok
KOMÁROM most/ma reggelig ki várom kemény aktív fiúk, urak jelentkezését. Gyere, üríts, használj. és és mehetsz. Anonym szopatás, baszás is ok. HELYEM VAN.
06 30 310 5 0 0 8
06 30 310 5 0 0 8