Szia írtam üzenetet
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Szopnék Borsod Hajdú megye
Sziasztok! Ma késő este igényes budapesti, nagy farkú urat szopnék!!
Szopatni, szopni keresek délutánra csajom előtt
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 09:25
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 14 után szopnék.
Hétköznap napközben időszakra keresek egy normális srácot 11ker Bocskai út környékén. Hely van.
Privátba írj!
Privátba írj!
13.kerbe biszex pasik?
Sziasztok
Most valaki valakik? Pécs vagy Kaposvár és környéke
Most valaki valakik? Pécs vagy Kaposvár és környéke
Sziasztok! Most valaki 11. kerületben egy kis móka?
Budapesten ma valaki? Hely van, de tudok utazni is. Pár is érdekel.
Szopatnék, szopnék ..... Borsod, Nógrád, Heves megye?
Délelőtt szopnék Budapesten belül, korombeli pasik érdekelnek. Hely szükséges.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Hétfő kedd délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Fehervaron bisex pasi vagy srac holnap reggel délelőtt egy kalandra?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Dél-Dunántúl
Dél-Dunántúl
Zalaegerszegen ma 14 után szopnék.
Benne vagyok
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Mai napra keresnék hellyel rendelkező partnert szabadidő kellemes tartalmas eltöltésére.
Mai napra keresnék hellyel rendelkező partnert szabadidő kellemes tartalmas eltöltésére.