Ország középső részén ismerkednék.
Közös maszti kölcsönös cumizasban benne lennék
Közös maszti kölcsönös cumizasban benne lennék
Debrecen és környékén hétfő reggel-délelőtt szopnék.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Miskolc-tiszaújváros vonalon valaki?
Sziasztok. Esztergomi hellyel rendelkező aktív/uni lenne nekem ma?

Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Mért tiltotál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 06:35
Törölt felhasználó (4712635)

Hétfőn Gödöllőn fiut nagyon elkényeztetnék lakásomon
szopatnék, szopnék, nyalatnék, dugatnék poppersezve
Ha feloldasz szivesen…
(Ez egy válasz growup üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Pesten vastagabb farkú pasi/fiú? 17/6 körül valaki? 13 ker? haverkodás?
Mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 06:35
Törölt felhasználó (4712635)

Sziasztok, most valaki aktív,vagy uni,abádszalókon?
Könnyitenék valakin ma délelött egy műpncival
Sziasztok én egy pápai àpolt sportos bi srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik inkább a passzív oldalt kèpviselem! keresek lányt párt illetve fiút akik alaposan megdugnàk a szexi popsim!igèny esetén akár lehetek szexi női rucikba is!
Érett 50-es férfivel ismerkednék Budapest és környékén aki viszonzás nélkül használná számat ,nyelvemet alkalmanként tabuk nélkül mindenhol a testén ,aki irányítana ,utasítana hogy mit nyaljak szopjak ,számba élvezne esetleg pisilne !Hely kell ,utazni tudok és esténként éjszakánként érek rá !
Ápolt,alázatos e téren minimális tapasztalattal rendelkezem 61 éves független férfi vagyok !
Ápolt,alázatos e téren minimális tapasztalattal rendelkezem 61 éves független férfi vagyok !
Keresek egy szép farkat amivel eljátszhatunk kicsit a számmal. Kocsiban vagy szabadban is okes! Sőt jó lenne szabadban.(Tudok is pár helyet!)
Győr 11 körül? Szopnék!
Szia! Én benne lennék. Írj privatban.
(Ez egy válasz dugo-huzo üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Laza kaland most budapest center?
Sracok/urak

Sracok/urak