Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Most 11ker Bocskai úton aktív srác lenne?
43éves vagyok.
Privátba írj.
43éves vagyok.
Privátba írj.
Hali. Fehérváron ma valaki?
Szívesen szopnék egy jót.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
Odaadóan, érzékien csinálom. Van helyem is.
Diszkréció, ápoltság, igényesség adott és elvárt.
Nagykanizsán 09.19 egész nap estig pasit szopnék helyem van
Miskolcon most nálam jó
Szia!
Már régóta ilyesmire vágyom: egy domináns nő parancsai, irányítása szerint együtt lenni egy férfival.
Ha nem élnénk ennyire messze egymástól, nagyon benne lennék. Bár így is megérne egy utazást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 18. hétfő 08:41
Már régóta ilyesmire vágyom: egy domináns nő parancsai, irányítása szerint együtt lenni egy férfival.
Ha nem élnénk ennyire messze egymástól, nagyon benne lennék. Bár így is megérne egy utazást.

Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Szia! Esetleg Pécs melletti vàroskában? Hely lenne! Mondjuk én is bi passzív vagyok, de csak össze hoznánk valami jót!
Ma este Cegléd és környékben fius játekra partnert keresek. Helyem van, közelbe menni is tudok!
Pest 15 kerben keresek paszivat.
Sziasztok a héten Gödöllő környéken pasi pár akik szopiznának?
Zalaegerszegen mától szerdáig munka után délután estig pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Ma szopnék XI. nálam
Most! Kölcsönös oral
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor és hol? És mire?
(Ez egy válasz Picikuki30 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Most a reggeli órákban valaki? Hely van
BP szopnék nagy méretű pasit