Sziasztok a héten Gödöllő környéken pasi pár akik szopiznának?
Zalaegerszegen mától szerdáig munka után délután estig pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Ma szopnék XI. nálam
Most! Kölcsönös oral
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor és hol? És mire?
(Ez egy válasz Picikuki30 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Most a reggeli órákban valaki? Hely van
BP szopnék nagy méretű pasit
Vékony v. sportos alkatú fiút szopnék.
Újpest környékén valaki most?
Szia.
Velem kipróbálhatod, helyem is van hozzá Szigetszentmiklósnál (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 20:44
Velem kipróbálhatod, helyem is van hozzá Szigetszentmiklósnál (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4714089)

Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a szexet egy idősebb férfivel.
Nagyon tetszik a fasz látványa, szeretnék szopni és gecit nyelni, szeretném ha egy idősebb férfi megdugna. Uni és passzív szerep érdekel
Írjatok nyugodtan mindenkinek válaszolok
Hely és apatest előny
(Újpest környékéről írj)
Nagyon tetszik a fasz látványa, szeretnék szopni és gecit nyelni, szeretném ha egy idősebb férfi megdugna. Uni és passzív szerep érdekel
Hely és apatest előny
(Újpest környékéről írj)
Sziasztok!
Szopnék Bp-n.helyem van.Írj ha szopatnál
Egy jòt
Szopnék Bp-n.helyem van.Írj ha szopatnál
Egy jòt
13.kerbe,felszopót keresek
Holnap délután?
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 20:29

Ma este kivernék egy farkat. Egyoldaluan. 44 éves férfi vagyok. 3.ker
Sziasztok!
Hely és apatest előny
(Újpest környékéről írj)
Hely és apatest előny
(Újpest környékéről írj)
Ma este kivernék egy farkat. Egyoldaluan. 44 éves férfi vagyok. 3.ker
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Reptérnél most valaki?
Privátot írj
Privátot írj
Nincs senki aki szopatna egyet ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 15:45
Törölt felhasználó (4672096)

Fehérváron kamionos ? Parkolni is tudsz
Nincs senki aki szopatna egyet ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 15:45
Törölt felhasználó (4672096)

Fehérváron kamionos ? Parkolni is tudsz