Sziasztok. Átlagos megjelenésű férfiként olyan partnert keresnék aki szeret hosszan szopni. Dunaharaszti és kke.
Komárom környékén szopatna ma valaki?
Bicskw környékén szopatna ma valaki?
Megteszem
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 13:49

olyat aki szeret és tud is torkon baszni ! az eseményt rögzítheted videózd ahogy szoplak !
Köcsöge szeretnék lenni valakinek vagy valakiknek. Helyem nincs Pesten élek 70-es bu.. vagyok
Sziasztok pénteken délelőttre keresek SZÉKESFEHÉRVÁRON kölcsönös orálra, vagy ha van itt valaki aki szép farokkal van megáldva és csak szopatni akar egy jót, arra is van lehetőség.

Fiatal vékony bi pasi házaspárhoz délután?
Sziasztok! Mai napon gyöngyösön este 19:00-ig, szívesen találkoznék srácokkal.
Helyem van! Kulturált fiatal magyar srác vagyok.
Privátban várom az üzeneteket.
Helyem van! Kulturált fiatal magyar srác vagyok.
Privátban várom az üzeneteket.
Fehervaron kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Magnumba most valaki?
XIII. ker és környékén valakit leszopnék

Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Szopatnek
Szopatnek
Sziasztok, Kecskeméten valaki szopatna?
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran.
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től kukkolni, masztizni lehet csatlakozni srácoknak. Szürke autóval leszek.
Kapcsolatban élő,de bi beállítottságú pasi vagyok és szívesen ismerkednék hasonló kalandot kereső pasival. Kölcsönös orál,közös maszti a fő kedvenceim. Szfvár és környéke.
Olyan pasit keresek aki bevezet az ilyen dolgokba. Illetve hosszú távon gondolkodik velem együtt. Francia S sex. Poposex re èhezve.
Valaki már leszophatna . Igényes pasi.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Cegléd és környékböl valaki? Fogadni tudok!