Sziasztok. Dunaújváros környékén fiatal passzív orálra van?
Helyed lenne?
(Ez egy válasz Rapi_11 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptéri kifutón van kint valaki?
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Kecskemét környékén keresek 30 körüli pasit!
Reptéri kifutón van valaki aki erdekelne kölcsönös maszti?
Megint új profillal hülyíted a jó népet?
(Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 10. 25. szerda 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást.Helyem van.
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen.
Mosz délelőtt szopnék egy jót Rákospalotán. 70-es bí vagyok.
Szopnék Gyöngyös Hatvan környékén most
Szegeden ma valaki?
Reggel 9ig bezárólag teli zsákos pesti pasi?
Hely van
Gyere
Hely van
Gyere

Sziasztok! Ma reggel 9.00 magasságában Diósdérde Dunakeszi környékén közös orális érdekelne, csak kizárólag szintén kifejezetten igényes normál méretű minimum 18 cm. Helyem nincs autóm.
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd 40 km
Én mindig szivesen szopok Rákospalotán.
(Ez egy válasz Tamass83 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hellyel rendelkező, szopatni-dugni szerető aktív pasi, Pápán, és környékén (50km) Esténként, érek csak rá!!!
.
Bi srac ismerkedne, vasmegye elony

Szia mikor? Hol?
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 19:13

Sziasztok.Péntek délelőtt szivesen szopnék,szopatnék de bármibe benne vagyok.