Szia mikor? Hol?
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 19:13
Sziasztok.Péntek délelőtt szivesen szopnék,szopatnék de bármibe benne vagyok.
Bi srac ismerkedne, vasmegye elony
.
Hellyel rendelkező, szopatni-dugni szerető aktív pasi, Pápán, és környékén (50km) Esténként, érek csak rá!!!
Én mindig szivesen szopok Rákospalotán.
(Ez egy válasz Tamass83 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd 40 km
Sziasztok! Ma reggel 9.00 magasságában Diósdérde Dunakeszi környékén közös orális érdekelne, csak kizárólag szintén kifejezetten igényes normál méretű minimum 18 cm. Helyem nincs autóm.
Reggel 9ig bezárólag teli zsákos pesti pasi?
Hely van
Gyere
Hely van
Gyere
Szegeden ma valaki?
Szopnék Gyöngyös Hatvan környékén most
Mosz délelőtt szopnék egy jót Rákospalotán. 70-es bí vagyok.
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen.
Hatvan és környékéről keresek partnert akivel kölcsönösen szopnánk egymást.Helyem van.
Megint új profillal hülyíted a jó népet?
(Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 10. 25. szerda 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéri kifutón van valaki aki erdekelne kölcsönös maszti?
Kecskemét környékén keresek 30 körüli pasit!
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.
Reptéri kifutón van kint valaki?
Helyed lenne?
(Ez egy válasz Rapi_11 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Rapi_11 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Dunaújváros környékén fiatal passzív orálra van?

Iro82