Valaki Alsónémedi és környékéről közös hoki?????
Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan .Helyem most van Sümeg mellett .
Jön valaki a király utcai szexmoziba? Ot vagyok.
Bi srac vagyok ismerkednek.. (vasmegye elony)….
Bisex kalandra fehervaron holnap vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szia! Lányruhásat keresek.
(Ez egy válasz Sanya2030 üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 13:28

Hello! Érdi vagyok!! Látogass meg! Van helyem! Passzív pasi!
Kecskeméten ma valaki?
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Hello! Érdi vagyok!! Látogass meg! Van helyem! Passzív pasi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 12:01
Törölt felhasználó (4723732)

Crossdressert keresek mára. 3-ig szabad vagyok, helyem nincs, de autó van, mobilis vagyok. Érd vagy Bp és ezek környéke.
Valaki szopatna ma? Bp
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Crossdressert keresek mára. 3-ig szabad vagyok, helyem nincs, de autó van, mobilis vagyok. Érd vagy Bp és ezek környéke.
Sziasztok. Dunaújváros környékén fiatal passzív orálra van?
aktív vagy uni pasit keresek Szabolcsban,helyem van 30-60 éves potens legyél!
Újpesten most?
Szia..ma (csütörtök) normális ápolt partnert keresek..helyem nincs autóm van..Bp..esetleg környéke..orált kivánom..én neked...végig,de ha kivánod viszonzod
Paks Dunaföldvár szopnék szopatnék.
Sziasztok, a 13 óra utánra keresem aktív vagy uni,biszex partneremet,orális örömökre. Pest. Hely jó lenne.
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem 16 17 18ker környékén, Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Újpesten valaki most?