Most valaki Újpest Monor közt nem szópna le viszonzas nélkül?
Írj
(Ez egy válasz triplabbb üzenetére (2023. 10. 27. péntek 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 14:52

Sziasztok, valaki tud esetleg Budapesten nyilvános glory hole-t?
Sziasztok, valaki tud esetleg Budapesten nyilvános glory hole-t?
Sziasztok.
Vasárnap estefelé meglatogathatna egy fiatal srác aki viszonzás nélkül orálozna.
Vasárnap estefelé meglatogathatna egy fiatal srác aki viszonzás nélkül orálozna.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zalaegerszegen most pasi?
Ma délután valaki Szolnokon 14:30utan talizni? írj privátban köszi
Siófokon kaland ma?
Szívesen benne ének valami jó kis, sexbe
(Ez egy válasz Suny2018 üzenetére (2023. 10. 27. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 08:30

Veszprém és környéke..Sziasztok pasi bi szex most? szopok és dugni is lehet...de szopatok is és meg is duglak... uni vagyok.
Szia! Beszéljünk ma este! Üdv! K
(Ez egy válasz intmszobrász üzenetére (2023. 10. 27. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 13:09

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn.
Diszkréció adott és elvárt
Helyem van Szentendrèn.
Travit, cd-t, transzit keresek szexre. Aktív vagyok, 18/4 borotvált intimmel. Hely kell, Érd és 50 km-es körzete játszik (Bp is természetesen)
Masszőrt keresek hellyel
Budapest 3. kerületben és környékén keresek HELLYEL RENDELKEZŐ partnert, akit (lehetőleg rendszeresen) leszophatnék. Szívesen öltöznék női ruciba, fehérneműbe akár, (vagy mindketten) de ez nem feltétel, csak lehetőség. Ha nem túl nagy a farkad, akkor akár meg is dughatnál.
Sziasztok.14 óra felé utazom autópályán Budapest- Szombathely.
Lenne valakinek kedve találkozni?Pihenő is opció lehet.
Írj ha ráérsz.
Lenne valakinek kedve találkozni?Pihenő is opció lehet.
Írj ha ráérsz.
Sziasztok,
Helyem van Szentendrèn.
Helyem van Szentendrèn.
Ma estére keresünk bi fiut 30alatt Fogadni tudunk Kecskeméttől nem messze 40+pár vagyunk
Pasit keresek, aki szopatna es megdugna. Lehetsz hetero vagy bi, nem szamit . Hely van, akar most is.
Nyiregyhazi aktiv / bisex pasit keresem.
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Zalaegerszegen ma 14 után pasi orálra? Helyem lesz.