Masszőrt keresek hellyel
Budapest 3. kerületben és környékén keresek HELLYEL RENDELKEZŐ partnert, akit (lehetőleg rendszeresen) leszophatnék. Szívesen öltöznék női ruciba, fehérneműbe akár, (vagy mindketten) de ez nem feltétel, csak lehetőség. Ha nem túl nagy a farkad, akkor akár meg is dughatnál.
Sziasztok.14 óra felé utazom autópályán Budapest- Szombathely.
Lenne valakinek kedve találkozni?Pihenő is opció lehet.
Írj ha ráérsz.
Lenne valakinek kedve találkozni?Pihenő is opció lehet.
Írj ha ráérsz.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn.
Diszkréció adott és elvárt
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn.
Diszkréció adott és elvárt
Ma estére keresünk bi fiut 30alatt Fogadni tudunk Kecskeméttől nem messze 40+pár vagyunk
Pasit keresek, aki szopatna es megdugna. Lehetsz hetero vagy bi, nem szamit . Hely van, akar most is.
Nyiregyhazi aktiv / bisex pasit keresem.
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Nagyméret előny.
Igényes teljesen szortelen pasi vagyok
Barati ill hosszutavra
Zalaegerszegen ma 14 után pasi orálra? Helyem lesz.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Haho! Szèpvölgyin dèlelőtt kisbuszban egy kiadòs szex? En 20/5 uni vagyok.
Veszprém és környéke..Sziasztok pasi bi szex most? szopok és dugni is lehet...de szopatok is és meg is duglak... uni vagyok.
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás, teljesen szőrmentes férfi vagyok.
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Fiatalembert sok spermával szopnék Rákospalotán 70-es bí vagyok.
szopnék XI
Pénteken Kalocsa környékén sportos ffi szopna és szopatna !
Sziasztok
Ismerkednek .. privibe! /vas megye elony../
Sziasztok. Érden és környékén keresném partnereket aki szereti a hosszu kényeztető együttleteket.
És aki tényleg találkozna is.

Újpest Dunakeszi Fót Gödöllő környékén most valaki?
Budapesten most valaki? Hely ok.