Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Sziasztok! Újpest Dunakeszi Fót környékén valaki kaland? Uni vagy passzív pasi keresek. privátba írj
Sziasztok!
Ma estére (10.29) keresek aktív partnert. (Bp) Hely szükséges.
Ma estére (10.29) keresek aktív partnert. (Bp) Hely szükséges.
Kedden du szopatnék nyéken
Szia! 28 éves lányos CD vagyok, képeim vannak a társkeresőben
Szeretnél ismerkedni?
(Ez egy válasz VonSchmollhausen üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 16:37

Hello! Vékony, lányos passzívat keresnék!!! Ha magadra ismersz írj levelet !! Heves-Borsod-Pest -megyékből csak.
Pápa és környéke ma este? Hely és kocsi van
Zalaegerszegen holnap kora reggel pasi?
sziasztok
szopnék egy jót ma bpn
szopnék egy jót ma bpn
Ismerkednek.. privibe. (Vasmegye elony)
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Szolnokon ma este valaki?
Hello! Vékony, lányos passzívat keresnék!!! Ha magadra ismersz írj levelet !! Heves-Borsod-Pest -megyékből csak.
Szopnék Székesfehérváron. Vasutállomásnál. Hely van.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Hely adott
Ma este biztonságos kaland?
Hely adott
Sziasztok ma este 19 után valaki.
Én uni vagyok.
Van helyem.
Én uni vagyok.
Van helyem.
Sziasztok! Holnap délelőtt fiatal, budapesti fiút szopatnék…
valaki ma szopatna? bp
Bisex kalandra fehervaron vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szopnék szopatnék Bp írj
Heló, 26 éves bi férfi vagyok. Keresek valaki aki szeret beszélgetni, kepeket & videókat cserélni egymásról. Hoszu távra keresek valaki nem egy 10 perces konverzaciora, nem kovetelek előre semmi ha akarsz küldesz nem nem… barmire nyitott vagyok
és bárki jelentkezhet nyugodtan