Van
Vagy helyem van cinkotán,egy atívnak csak szopass meg rendesen.
Most valaki egy szopatás,őrsőn
Ha utaznál, hozzánk jöhetsz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 20:44
Törölt felhasználó (4725265)

Szívesen ismerkednék párral, akik bevezetnek enyhe biszex dolgokba, bár nem hiszem, hogy találok itt. De próba szerencse : )
Valaki holnap Premier outlet és környékéről,???
Budapestről!!!
Most indulok az M1 pályán Movàrig.útközben megàllnék,ha lenne valaki!
Szívesen ismerkednék párral, akik bevezetnek enyhe biszex dolgokba, bár nem hiszem, hogy találok itt. De próba szerencse : )
Sziasztók !
Negyvenes egyedüli pasiként biszex pár társaságát keresem!
Helyem van de utazni is tudok!
Negyvenes egyedüli pasiként biszex pár társaságát keresem!
Helyem van de utazni is tudok!
Bi férfit, bi férfi tagú házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és környéke!
Barátnőmmel készült videók nézésére partnert keresek
Közös hoki, orál mehet.
Budapest
Közös hoki, orál mehet.
Budapest
Szigetszentmiklosi vagyok
Holnap napközben vagy kora este cumizék! Viszonozni nem kell csak élvezz egy nagyot
Szia. Én szigetszentmiklósi vagyok. Ha holnap este tudsz miklósra jönni akkor leszoplak
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok valós bi ffit keresünk aki tud fogadni hétvégén Dunakeszi közeléből nem utazunk több száz km-re. Közös szopás Vikivel egyszerre engem Attilát meg mi is szopnánk téged meg persze Viki kényeztetés te is dughatod Vikit semmi több ffi bi sexben nem kell.
Szia hétvégén szivesen taliznék veled mezökövesd mellett!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 16:22
Törölt felhasználó (1116592)

Valaki nem akar ma meg dugni???
Legy mobilis!!!!!
Miskolc Eger Mezokovesd
Legy mobilis!!!!!
Miskolc Eger Mezokovesd
Egyoldalúan szopnék 40+, férfias, kocsival vagy hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Vékony, sportos, ápolt bi passzív srác vagyok.

Ma estére Szolnokon partnerem keresem

Sziasztok!székesfehérvár vagy környékén orálisan játszadoznék valakivel az éjszakai órákban!ha érdekel privátban írj!
Veszprém és környékén keresek partnert! Ne legyél szőrös és pocakos, szeresd az extrém helyeket!