Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Szombat délelőtt Auchan glory valaki? Priviben jelezd, ha érdekel. 10-11 körül tudok menni.
Holnap szopnék Budaörs kke!
???
(Ez egy válasz ruthe69 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 10:45

Pápa, és környéke, (max 50km)most hétvégén, hellyel rendelkező szopatni -dugni szerető-akaró aktív pasi? Hely kell!!!
Helo valaki most 13 kerület közös faszverésbe benne lenne??
Szep nagy darab
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 17. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 17:28

Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! XXL mérethez keresek jól táguló passzívat!
Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék! Nagyon kérem szóló urak ne csak párok ahol alap a kölcsönös orális kényeztetést a pár mindkét tagjával!
idősebbnek szopnék
Szia. Kicsit messzebb de megoldható ha megvan a szimpátia.
(Ez egy válasz Csakparokhoz7 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 15:00

Sziasztok olyan bi párt keresek ahol a hölgynek a tele élvezet punciját ki nyalhatom hely lenne Bp.... De ha van aktív pasi aki dugnà abban is benne vagyok
Bi pasit keresünk harmadiknak. Legyél intelligens, kellemesen társaság és jó szerető. Csak a kölcsönös orális játék játszik a férfiak között. Szekszárd és környéke.
Ma este keresek aktív partnert Budapestről.
Hely szükséges.
Hely szükséges.
Sziasztok!Holnap délelőttre keresek bi pasit vagy párt.Uni/aktív legyél.Zirc környéke.Sokmindent kipróbálnék

Holnap kora délután Békéscsaba?
Sziasztók !
Ma vagy holnap estére szexpartnert keresek !
Miskolc környékén!
Ma vagy holnap estére szexpartnert keresek !
Miskolc környékén!
Vas megyében, hellyel rendelkező biszex párt keresek vasárnapra.
ma estére keresek sexpartnert györ környékén
hely ok,szopnák
Sziasztok! XXL mérethez keresek jól táguló passzívat!
Most valaki Gyöngyösön szopnék
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.