Gárdonyi nudin most valaki, én kint vagyok.
Sziasztok! Pápa és környékén holnap az esti órákban találkozna valaki?
Sziasztok Győrben ma este dugnak valaki a popom ki van ehezve
Budapesten ma valaki? Pár is ok. Helyem van, de tudok menni is.
Senki nem kanos a környéken?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 15. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 17:49
Törölt felhasználó (4716943)
VIP

Fejér megye mányra valaki kocsival? 34 vekony passziv vagyok!
37 éves normális pasi vagyok. Hetero parkapcsolatban élek, de izgatja a fantáziám milyen lehet egy formás farkat tartani a kezemben. Finoman verni a szám elött, megnyalogatni, ha tetszik az arcomra, nyelvemre is élvezhetsz. Helyem csak most van a 4. Ker Váci út mellett! Ápolt farkat keresnék! Valaki most?
Kondorosi út végénél Dunapart 5-6 felé reggel?

Ma este valaki Budán, kaland?
Privátot írj
Privátot írj
Sziasztok!
Szopnék ma este Bp-n helyem van.írj ha szopatnál
Egy jòt
Szopnék ma este Bp-n helyem van.írj ha szopatnál
Egy jòt
40 alatti sportos teljesen csupasz potens nagyfarkú aktív pasit keresek Balaton északi felén.
Ma estére keresek szexpartnert Győrben. Helyem van. 21 éves duci srác vagyok.
Fejér megye mányra valaki kocsival? 34 vekony passziv vagyok!
Este Budán kölcsönösre fogadnék!
Holnap 16 óra körül gàrdonyi nudin szopnèk, masztit kukkolnèk.
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz + kérlek ne "Debrecenből" írj.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz + kérlek ne "Debrecenből" írj.

Egy 30 és 33 éves, szexuálisan túlfűtött pár szeretne megismerni egy korunkbeli (max. 35 év!) enyhén biszex pasival, mindkettőnk örömére.

Mi egy bi-lánytagú, és bi-kíváncsi fiútagú páros vagyunk. Fontos számunkra az intelligencia, igényesség. Budapesten élünk.
Várjuk leveleteket!

Megkóstolnád a farkam? Ma este Cegléd es környékén!
Szia, este leszophatnál. Hely ha kell van vasutállomásnál.
(Ez egy válasz bubcso üzenetére (2023. 08. 15. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)