Csütörtökön Ózdon közös hoki stb....
Most szopnék…
Pécsi fiatal srácot keresek akinek a száját tele élvezném gecivel...Tel szám kell
Szia Mikor??
Merrol vagy? (Ez egy válasz zm60 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Merrol vagy? (Ez egy válasz zm60 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Meztelenkednèk valakivel Bugyi ès kke.
Valakinek akinek van helye benne lenne közös hokiban? Pest megye
Miskolcon szopnék helywm van!
Ma estére keresek aktív, hellyel rendelkező Budapesti srácot kalandra.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok masszázst vállalok
teljes test tetőtől talpig házhoz megyek masszírozok és jövök is el
irjatok

Fejér megye mányra valaki kocsival? 34 vekony passziv vagyok!
Szivesen nyalnék szép seggű akár férfinak akár nőnek. Seggnyaló vagyok.70-es bí. Helyem van R. palotán.
Valaki jovohet szombat Cserkeszőlő????
Szívesen leszopnèk valakit,de akár lehettek többen is....Sárvár, ès környékén...
Sziasztok! Idősebb hölgy vagy pár vagy úr házibarátja lennék napközben! Írj vagy írjatok rám, beszélgessünk....a többi úgyis alakul, ha megfelelünk egymásnak! Ha kell, szívesen segítek bármiben ,legyen szó szerelésről, takarításról, pakolásról....esetleg fűnyírásról....a fizetséget nem pénzben kérném! crazya
nagy mérettel rendelkezel és szeretsz kegyetlen keményen baszni akkor írj nekem Jó lenne ha lenne helyed nekem sajnos nincs ! Ha perverzkedél akár extrémre is vágysz akkor feltétlen szükséges búvóhely Pest megy , és esetleg kecskémet városa !
Veszrém-Fehérvár szakaszon valaki mostanában?
Nyíregyen szopatnék hely kell
Ma valaki? Akinek helye is van? Gyál Vecsés környékén?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.