Holnap, vagy csütörtök este 8 után Dunakeszi Auchan gloryban, vagy a parkolóban kocsiban érdekel valakit orális kényeztetés? Ha igen, írj üzenetet, megbeszéljük.
Sziasztok holnap kora reggel(hajnalban) van helyem Debrecenben. Diszkrét partnerek jelentkezését varom . Mackós uni vagyok
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok!
21 körül szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
21 körül szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Sziasztok.
Holnap délután valaki esetleg Nagykáta mellet.
Bi uni vagyok.
Helyem van.
Holnap délután valaki esetleg Nagykáta mellet.
Bi uni vagyok.
Helyem van.
Sziasztok,
33 éves sportos bi uni srác vagyok,rendszeres diszkrét havert keresek,helyem van Szentendrén.
33 éves sportos bi uni srác vagyok,rendszeres diszkrét havert keresek,helyem van Szentendrén.
Budapesten ma valami meglátogatna? Hely ok.
Párt keresek bi kalandra!
Ki szopatna ma este?
Sziasztok!
Két ünnep között Kiskunfélegyházán és környékén keresnék partnert. Akár Szegedre is letudok utazni. Fiatal, potens férfi vagyok.
Két ünnep között Kiskunfélegyházán és környékén keresnék partnert. Akár Szegedre is letudok utazni. Fiatal, potens férfi vagyok.
Sziasztok! Szopatnék illetve kivernék egy faszt ma este!
irj

Passzív maszőr van Budapesten?
Sziasztok, most valaki,aktív? Pest.
Holnap reggel lenne helyem Debrecenben
Diszkrét partnert keresek. Irj ha erdekel
Diszkrét partnert keresek. Irj ha erdekel
Köszönöm szépen a vad délutánt, kis csapatnak a reptérnél... nagyon jol éreztem magam ahogyan alaztatok. bizom enne meg talalkozunk.
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék két ünnep (27-30) között orálisan. Hely van.
Ma Fejer megye mányra valaki kocsival?! 34 PASSZIV vagyok!!!!
Salgotarjan-Hatvan-Eger-Ózd-Gyöntyös vonzáskörzetében valaki BISZEX normális férfias pasi? Legyél alkatilag és viselkedésben is férfias! ( Minimum 80 kg) írj privát üzenetet!