Valaki 11 ker Kondorosi ? 1 körül ?
Veszprém vagy környékén srác szerdán, vagy csütörtökön?
Január 2-ára keresek pasit akivel oda vissza vagy csak ő dugná a tangás fenekem. Tolna/Baranya megyében elsősorban. De ha tudsz utazni írj privit
Sziasztok Ferfiak!
29 eves passziv fiukent nagyon szűk popsival, várom jelentkezésteket!
A domommal Győrben Januar 19. En alávetem magam uralkodásának,
Amihez hozzátartozik popsim használatara "megtermekenyitesre" adott helyzet es ido mikozben o vegignezi.
29 eves passziv fiukent nagyon szűk popsival, várom jelentkezésteket!
A domommal Győrben Januar 19. En alávetem magam uralkodásának,
Amihez hozzátartozik popsim használatara "megtermekenyitesre" adott helyzet es ido mikozben o vegignezi.
Szerdán napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Fiatalabb fiúnak oráloznék.
Sziasztok! Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amig magamra elvezek? Kocsimban vagy nálad! 13ker környéke
Holnap délelőtt a Rudasban leszek. Jön valaki más is?
Ma este valaki aki unatkozik és lenne kedve egy közös hokihoz, oralhoz?
Rendszeres, haverom, keresem aktív férfi személyében, Érd-Bp.- Pest megye térségéből! Helyem van! A nagy farok előny, nálam!! A passzív szerepen belül, minden jóban benne vagyok! Írj üzit, és találkozzunk!
Csak aktívakat keresek!
Csak aktívakat keresek!
Holnap, vagy csütörtök este 8 után Dunakeszi Auchan gloryban, vagy a parkolóban kocsiban érdekel valakit orális kényeztetés? Ha igen, írj üzenetet, megbeszéljük.
Sziasztok holnap kora reggel(hajnalban) van helyem Debrecenben. Diszkrét partnerek jelentkezését varom . Mackós uni vagyok
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok!
21 körül szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
21 körül szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Sziasztok.
Holnap délután valaki esetleg Nagykáta mellet.
Bi uni vagyok.
Helyem van.
Holnap délután valaki esetleg Nagykáta mellet.
Bi uni vagyok.
Helyem van.
Sziasztok,
33 éves sportos bi uni srác vagyok,rendszeres diszkrét havert keresek,helyem van Szentendrén.
33 éves sportos bi uni srác vagyok,rendszeres diszkrét havert keresek,helyem van Szentendrén.
Budapesten ma valami meglátogatna? Hely ok.
Párt keresek bi kalandra!