Valaki most Szeged napfény fürdő szauna részleg ? 14:30-16:30 ott leszek …
Szopatomat keresem Zala,Vas, Somogy megyéből. Diszkréció fontos.. ,Akár rendszeresen, is utazás megoldható.
Szentesen kke?
M3 Miskolc-Gyöngyös?
40/185/95 barna hajú és szemű férfias pasi vagyok...
Sziasztok! Ma kora du. (14 után) kölcsönös orál erejéig valak SZÉKESFEHÉRVÁRON i?
Kaposvár?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 27. szerda 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 05:37
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen pasit kényeztetnék két ünnep között (27-30) között orálisan. Hely van.
Somogyban, zalában, baranyában ma eset valaki közös férfias lazulásra?
Szopnék szopatnék Bp írj
Szopatnék dugnék. Hely kell.
Roma srácot keresek Gyömrő környéke
Sziasztok!
Baja és Kiskunhalas környékéről valaki esetleg?
Baja és Kiskunhalas környékéről valaki esetleg?
Hosszabb távú haverságra, közös hokizásra, egymás orális kielégítésére keresek egy megbízható férfias, lehetőleg nem csupasz férfit Hajdú-Bihar vagy Békés megyéből. Jó ha tudsz utazni kocsival.
Berettyóújfalu, Komádi, Vésztő és környéke. Sebes-Körösre nem jár senki pecázni?
Berettyóújfalu, Komádi, Vésztő és környéke. Sebes-Körösre nem jár senki pecázni?
Aktiv idősebb házibarátot keresek.
Részletek a profilomon.
Részletek a profilomon.
Sziasztok! Péntek estére keresek párokat! Mindkét felet szívesen kényeztetem akár egyoldalúan akár oda-vissza alapon. Kom.megye--Bp. és környéke..
Olyan pasit keresek aki jól megszopatna egyoldalúan, és a végén a számba élvezne.
Nagykáta, Jászberény környékén.
Legyen normális helyed!
Nagykáta, Jászberény környékén.
Legyen normális helyed!
Helló sziasztok, Győrbe valaki?
Sziasztok! Ápolt, diszkrét bi férfit keresünk harmadiknak hétvégére, esti órákban.
Ma délelőtt keresek pasit Budapesten vagy környékén