30-án 17 órakor Kecskeméten keresek hellyel rendelkező pasit, akinek nem a méret a lényeg.
8.kerületben keresek bi pasit közös játékokra. Hely kell
Szopnék ma Pécsen a plázában nagyfarkú srácot.
Én exhibicionista bi fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok és mélytorkosan, hosszan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is. Kedvedre használhatsz, alázhatsz. Párokhoz is csatlakozom. Írj!
Ma este aktiv ferfit keresek pest megyeben.
Ma napközben szép farokkal játszanék
Sziasztok, január 4-én lesz két szabad órám 15:00-17:00 között a GoBuda mallnál, ha valakinek van helye, felugranék egy kis közös örömködésre. 40 vagyok, kíváncsi és házas, normális testalkatú és ápolt.
Holnap vagyis dec 31.én reggel m3 autópályán kisbagi pihenőben miskolc felé valaki orálra vagy hokira?
Vagy 22 óra után.
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2023. 12. 29. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 19:43

30-án 17 órakor Kecskeméten keresek hellyel rendelkező pasit, akinek nem a méret a lényeg.
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger...
Szopnék szopatnék Bp írj
Cegléd és környékben?
Január első hetében valaki Körmend környékéről?
Valaki egy óra múlva Kondorosi Duna-part/Árasztó út egy közös hokira?
Senki?
(Ez egy válasz czgeri üzenetére (2023. 12. 30. szombat 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 11:20

Valaki egy óra múlva Kondorosi Duna-part/Árasztó út egy közös hokira?
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk ápolt, diszkrét férfit harmadiknak. Kérlek olvassátok el az adatlapunkat, mielőtt írtok!
Isaszeg-Dány-Zsámbok környékéről van itt autós srác ma délutánra??
Diszkréció max!!!
Privátba írj.
Diszkréció max!!!
Privátba írj.
Sziasztok
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki????
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki????
van itt edgingben jártas srác?
13.ketbe,biszex pasit keresek