Szonék, nyelnék, nyalnék, kúrható vagyok?? Full passzív, csak aktivakat keresek! Helyem van! Érd-Bp és Pest v.megye??? Irjatok üzit
Dunakeszi Auchanba merre van glory hole?
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Délelőtt vagy estefelé jó lenne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 05. péntek 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 02:52
Törölt felhasználó (4682748)

Hétvégén szopnék Budapest és környékén hellyel rendelkező érett férfit viszonzás nélkül !
Üdv Karcsi
Üdv Karcsi
Sziasztok. Ma napközben lenne olyan srác aki talizna Pápa és környékén (max 50-60km)? Utazni tudok.
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Valkit nostanság érdekelne közös hoki? Helyem nincs de kellene, utazni tudok.
Kecskemet es 50km-es vonzaskorzeteben keresem aktiv ferfi partnerem. Passzivkodnek. Kocsim van
Nyíregyházán vagy környékén ma délelőtt, valódi mélytorkos szopást ajánlok, korhatár nélkül, bárhol, a szabadban, a kör wc-ben vagy házhoz megyek.. Egy ápolt, intelligens biszex pasit vagyok. Szeretek fuldokolni a faszon, alárendeltként, fenekelve, pofozva. Írj és megyek!
Szopatnék Győrben
Hétvégén szopnék Budapest és környékén hellyel rendelkező érett férfit viszonzás nélkül !
Üdv Karcsi
Üdv Karcsi
Most éjszaka szopnék Budapesten! Passzív köcsög vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kocsidban vagy parkban, vagy nálad. Arcomra élvezhetsz! Kor alkat mindegy! Reggel 04-ig üzenhetsz és tali! Nagyvárad Tér mellett vagyok.
Nyíregyházán vagy környékén, 01.05 -én, pénteken délelőtt, valódi mélytorkos szopást ajánlok, korhatár nélkül, bárhol. Egy ápolt, intelligens biszex pasit vagyok. Szeretek fuldokolni a faszon, alárendeltként, fenekelve, pofozva. Írj és megyek!
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Holnap napközben, délelőtt valaki?
Volna valaki aki elvenné a szüzességem? Cserébe leszopnám. Szolnok környéke.
16. ker vki kölcsönös szopás? Max 40ig, sportos vagy átlagos. Hely van
Pesten felszopót keresek
Budapesten ma valaki?
Hatvanban autós tali!
Keress bizalommal!
Keress bizalommal!