miskolc mellett , térdelnék előtted....helyem is van....
1,5 Óra múlva szopnék Fehérváron.
Sziasztok! Meleg vagy biszex pasit vagy mind ket reszrol biszex part keresunk! Csak aki a regisztacioban is biszex csak az erdekel minket. Ha van arcos foto alapjan kolcsonos szimpatia es volt szemelyes talalkozo akkor megyunk tovabb. Nalunk pasi pasival is szexelhet de mint irtam csak biszex vagy meleg hetero nem!!!!!!!
Szopatomat keresem Zala Somogy Vas megye diszkréció fontos utazás megoldható
Dunakeszi auchan kornyeken valaki?
Holnap valaki délelőtt fehérváron?
Max 45 ig
Max 45 ig
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Dabas ujhartyány szopnék.
Dabas ujhartyány szopnék.
Ma 18 o után Cegléden partnert ketesek, hely ok!
Sziasztok! Kedden vagy szerdán reggel-délelőtt nem akar jönni valaki Újpestre az Aqua World-be szaunázni?
15 kerület régi fóti úton valaki kölcsönös hoki 12kor
Újpesten most valaki?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Keresek Gödön paszivat.
Mehet!
(Ez egy válasz Picikuki30 üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma kaland valaki helyem van!
szia írtam privit
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 15:01

Tatabánya Bicske Bia könyékén keresek szopó -jukat én szopnék
Sziasztok,nagyobbfarkú,borotvált pasit szopnék akár rendszeresen,viszonzás nélkűl autóban!