Sziasztok. Hétvége folyamán találkozna valaki Pápa és környékén (max 100km)?
Közös masztira, masszázsra keresném diszkrét partnerem.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan.
Roma srácot keresek Gyömrő környéke
Ma délben szolnok- kecskemét aktív aki hellyel rendelkezik?
Ma délben szolnok- kecskemét aktív aki hellyel rendelkezik
Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező állandó partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező állandó partnerem keresem.
Szívesen szopnálak,,a számba belle is élvezhetsz!! Viszonozni nem kell!!
Ma délelőtt 9óra könyékén szopnék Bicskén
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
valaki ismi? közös dolgok?
Hétfő reggel valaki szopatna 14ker ben hely ok.
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok szivessen ismerkednek 30 ig egy vekony pasival ha lvan ilyen az irjon a többit privatban
Sziasztok
Szép ápolt lábakat kényeztetnék holnap szombaton Budapesten.Hosszasan nyalogatnám szopogatnám a lábújjaid miközben szép farkam a szádban van. Csak láb fétis is lehet .
Szép ápolt lábakat kényeztetnék holnap szombaton Budapesten.Hosszasan nyalogatnám szopogatnám a lábújjaid miközben szép farkam a szádban van. Csak láb fétis is lehet .
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok! Kiadós szexre keresek kemény farkú pasit! Szopás, seggnyalás, oda vissza. Dugásban aktív vagyok!
Helyem van Harkányban.
Helyem van Harkányban.
Valaki tud Pesten vagy Pest megyében nyilvános helyet ahol szokott lenni kalandozas ??? Akár nyilvános wc plaza akár szabadban
Sziasztok! Ma egy közös hoki, oràl kocsiban? Bp és kornyeke!
Budapesten ma vki? Hely ok.