bekes megye????
Jó reggelt. Újpesten lenne valaki?
Fővárosi buszvezetőt vagy Volános srácot keresek,aki jár Pestre.
Diszkréció maximális!!
Részleteket privátban megbeszéljük!
Köszönöm!!
Diszkréció maximális!!
Részleteket privátban megbeszéljük!
Köszönöm!!
Mai napon szexárd?? Szopnék... Szopatnék.
Sziasztok! Mai nap napközben, pest èszaki rèszèn valaki autós kalandra vevő lenne? 28 èves fèrfias aktív vagyok.
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 07:19
Törölt felhasználó (4693170)

bekes megye????
Veszprém és környéke?
Győri kórházban ma szopnék
Helyet tudj
Helyet tudj
Sziasztok. Egerben szopnék
Aktív pasival taliznék
Kivagyok èhezve szopàsra, Bp. Hely ok
Szekszárd, Csörge-tó ma délután?
Hellyel rendelkező, kedves, ápolt, budapesti pasit keresek, közös masztira, orál szexre, és ami jól esik...
Komáromban szopatna ma valaki?
Igényesebb és tartalmasabb együttlétekre keresem férfi partneremet. Ha tetszik az amit az adatlapomra írtam hát írj rám. Nem egy alkalomra keresek diszkrét magabiztos partnert.
Szeresd ha gyengéden kényeztetnek, nekem vannak vágyaim a tiédet meg majd elmondod nekem
Szeresd ha gyengéden kényeztetnek, nekem vannak vágyaim a tiédet meg majd elmondod nekem

18kerben ,passzivként, mackós srác, ismerkedne ! de keresek külön olyat is aki 1 oldalúan szopna hosszan.

Sziasztok!! Kanos, aktív, aki szopatna ma??? Helyem van!! Érd-Bp. és környéke???
Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!? Debrecen és környéke? Titokban!!!
Kecskeméten ma valaki?
Gyöngyös vagy környékén keresek biszex meleg vagy homokos pasit pasikat vagy párt.töbit privátba