Szopnék szopatnék ma napközben Kecskeméten
aktív pasimat keresem 11-14 közözöttm siófokra,helyem ok!
Sziasztok.
Ma selelott keresek aktív sracot vagy part Győrben. Igényes uni passzív srác vagyok.
Ma selelott keresek aktív sracot vagy part Győrben. Igényes uni passzív srác vagyok.
Sziasztok ma délután vagy este taliznék aktív pasival vagy unival. Heves Nógrád megye
Sziasztok. Nyiregyháza vagy környékén keresnék aktiv vagy uni pasit. Elhanyagolt nős heteró is irhat.
Most 11ker Bocskai úton aktív srác??
Hely van!
Privátba írj!
Hely van!
Privátba írj!
Veszprém környékén szopatnék.
Szarvas környékén ápolt egészséges pasit keresek aki keményen alázósan szopatna!
Most kora reggel, hajnalban leszoplak kocsidban vagy nálad vagy utcán. Bp. Nagyvárad térnél vagyok. Kor, alkat mindegy. Lehetsz, macis vagy nyugdíjas is. privi
Sziasztok reggel 6 körül indulok peströl siófokraM7-en. Valaki leszopna az úton?. Nagyon rám férne!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Ápolt, jó méretű férfit szopnék élvezésig ma Budapesten vagy szívesen csatlakoznék biszex párokhoz is, ahol szophatok-nyalhatok :P
Egy haverommal örömmel látnánk vendégül beszállót, aki szereti és élvezi a többest.
Diszkrét, igényes, normális pasi vagyok, helyem is van Bp. északi részén.
Egy haverommal örömmel látnánk vendégül beszállót, aki szereti és élvezi a többest.
Diszkrét, igényes, normális pasi vagyok, helyem is van Bp. északi részén.
Holnap Pesten .képnézegetés (nem netes) asszony vagy kukkolos képek .esetleg csaldtagokrol.
Maszti autóba de ha van helyed még jobb
Maszti autóba de ha van helyed még jobb
sziasztok
43 éves magas,férfias,ápolt és egészséges férfi vagyok
Mátészalkán vagy környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
hely,autó van,akar napközbeni találka is lehetséges,de leginkább este alkalmas
farkam 18cm,borotvált
írjatok,ismerkedjünk
köszönöm
43 éves magas,férfias,ápolt és egészséges férfi vagyok
Mátészalkán vagy környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
hely,autó van,akar napközbeni találka is lehetséges,de leginkább este alkalmas
farkam 18cm,borotvált
írjatok,ismerkedjünk
köszönöm
Fót Kecskemét útvonalon M0-M5 szopnèk ápolt farkat. Kora reggeli órában 8ig, vagy 15kor indulok vissza Kecskemétről. Péntekig minden nap.
Szopatnék szopnék Bp írj
Valaki Alsónémedi és környékéről??????
8 kerület kölcsönös orál?? Meglátogatnálak a számba élvezhetsz.
Szentendre tényleg ilyen kihalt, vagy velem van a gond?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár