Szekszárd, Csörge tó ma délután?
Hello
Párom finom puncis bugyijára élvezne valaki? Hatvan környékén, hely megoldható
Párom finom puncis bugyijára élvezne valaki? Hatvan környékén, hely megoldható
Neszmély környékén orál?
szopnék XI. ker
Jó reggelt
Hát egyszer én is kipróbálnám fiúval, igaz csak valami light formában.Tisza-to környékén
Hát egyszer én is kipróbálnám fiúval, igaz csak valami light formában.Tisza-to környékén
Szia ma vagy holnap napközben Bp vagy környékén automban szivesen szopnálak.Végig akár többször is.Lehet kölcsönös vagy csak én neked.Lehet rendszeres de ha csak alkalmi azt ismegértem...Lehet baráti,vagy csak gyors beszèlgetès nélküli ürités...irj és talâlkozzunk.
Ma valaki hellyel a VIII. kerületben? Orál, maszti....
Sziasztok. Ma estére keresem kanos partneremet akit szophatok. 24 éves macis srác vagyok,Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel most a dolog.
Figyu! 2 évvel ezelőtt 22 éves voltál. Most akkor mennyi is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 25. vasárnap 21:58
Törölt felhasználó (4293762)

Hello 21 vagy passziv szüz keresem idősebb partnerem ismerkedes célpontjából szabad időben szeretek tangakat hordani es rosszalkodni 40+ pasit keresek üdv!
Férfipárral is ismerkednék, izgat a téma

Hello 21 vagy passziv szüz keresem idősebb partnerem ismerkedes célpontjából szabad időben szeretek tangakat hordani es rosszalkodni 40+ pasit keresek üdv!
Hol vagy elérhető,mert itt nem...
(Ez egy válasz Chris 44 üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok, spermát vennék át, egészséges férfiaktól, Budapesten lehetőleg.
Csao holap este hat és hét közt valaki szopni
esetleg oda vissza,aszód és környéke
esetleg oda vissza,aszód és környéke

Bi partnert keresünk az adatlapunkon megadottak szerint. Csak akkor írj, ha minden feltételnek mefelelsz
Ma estére keresek aktív partnert Budapesten belül. Hely szükséges.
Keddre keresek Gödöllőn vagy Budapesten leszopható pasit
Szerda délutánra keresek nógrád megyében aktív pasit/pasikat akik használnának mint egy tárgyat
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n.helyem van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt
Szopnék ma Bp-n.helyem van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt
Van valaki akivel lehetne kozosen masztizni vagy csak engem kényeztetni? Tele vagyok.
Paros ferfi tagja vagyok.
Paros ferfi tagja vagyok.