Sziasztok! Pécsett ismerkednék 35 év alatti, vékony vagy sportos alkatú, teljesen szőrtelen bi sráccal. Helyem van. Üdv, Ádám
Ferihegy kornyeken nost szo nelkul pucsitanek
Kedd délelőtt szopnék szopatnék Kecskeméten
Hello, valaki szopatna mostanában? Bp
cegléd környékén játszadoznék.
Sziasztok!
Esetleg valaki a számba verné ?
Szopom is ha szeretnéd !
Bp és környékén ,hely jó lenne !
Esetleg valaki a számba verné ?
Szopom is ha szeretnéd !
Bp és környékén ,hely jó lenne !
Sziasztok. 32 eves apolt sportos hazas ferfias faszi vagyok. Szivesen kiprobalnek dolgokat mert nagyon kivancsi vagyok milyen lenne farkat fogni a kezembe vagy akar a szamba venni. Olyan jelentkezot keresek akit nem zavar hogy kezdo vagyok es bevezet mindenbe, turelmes, es nem zavarja ha egyoldaluan mukodik a dolog , tehat hogy o kapja be nekem es en dugom meg. Nem zarkozom el semmi elol, de amit nem probaltam nem mondhatom hogy megis csinalom. Bidapestit keresek, rendelkezz hellyel , legy apolt es turelmes. Delelott erek ra inkabb, mar nagyon szeretnek holnap delelott valakinel jol erezni magam. Irj privat uzenetet, az sem baj ha kepet is kuldesz magadrol es a farkadrol. ( enis kuldok persze )
Budapest,Magnum szauna,14-én 13 órától. Keresek aktívakat,lehettek ketten is. Előny ha 50-től felfelé van a korod. Jelige: bokaláncról ismersz meg, aztán vezess.
Sziasztok!
Repteri kifutó végénél?
Repteri kifutó végénél?
Harkány valaki?
Helló mindenkinek! Nógrád megyéből full aktív férfi?
Helló! Van! Miről?
(Ez egy válasz zentven66 üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyháza????
Szekszárd Csörge tó, ma valaki?
Fél óra és kint vagyok a kifutónál, valaki lesz kint?
Dány-Zsámbok környékéről srácot keresek.
Privátba írj.
Privátba írj.
Ma 19 ó után Cegléden kaland? Hely ok
Sziasztok!
Rétság és környékéről valaki dumcsizni?
Rétság és környékéről valaki dumcsizni?
Sziasztok!en szívesen benelenek
(Ez egy válasz kalmikalmi üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 07:25

Hello
Valaki televerné párom illatos bugyijat?
Esetleg szopnálak is közben. Ma, vagy holnap Hatvan környékén
Valaki televerné párom illatos bugyijat?
Esetleg szopnálak is közben. Ma, vagy holnap Hatvan környékén