Győrbe kovalteren lesz valaki kint
Corvin plázában hoki, orál? Írj!
17. Kerületben ma napközben?
Győr környékén keresek bi pasit orálhoz!Keress pm-ben.
Zalaegerszegen ma és szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Hello, Nyíregyháza és környékèn keresek 30 èv alatti vèkony passzív srácot.
Helló! Ma 3 körül a Szépvölgyi végén a Kecske-hegy 2 parkolóban egy kis közös hokira/kalandozásra kapható lesz valaki?
Jó reggelt mindenkinek.Bp-n mára, persze lehet máskor is...Keresnék diszkréten és probléma mentesen pasit akit leszophatok,és a gecijét lenyelhetem.Lehet tartós,vagy random találkozó is.
Uni aktiv bi vagyok.Nem szükséges viszonozni,de ha kivánja mehet oda...vissza.Irj beszéljünk aztán találkozzunk.
Uni aktiv bi vagyok.Nem szükséges viszonozni,de ha kivánja mehet oda...vissza.Irj beszéljünk aztán találkozzunk.
Szívesen szopnék autóban két három nagyfarku srácot férfit azt teszem amire kértek
Dány környékéről keresek autós srácot.
Privátba írj. Köszönöm.
Privátba írj. Köszönöm.
Szia mikor es merre lenne a dolog? Ennjelentkeznek ha lehet.
(Ez egy válasz Kupido üzenetére (2024. 04. 02. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 02. kedd 07:22

Szasztok!
Keresek 4-5 férfit. Fele-fele felállásban! Szeretnék egy jó orgazmussal teli pár órás együttlétet tartani,hely adott.
Legyél ápolt és igényes. Lényeges téren szőrtelen.
Nem gond ha arctakarással jelennél meg. Több info privát üzenetben!
Keresek 4-5 férfit. Fele-fele felállásban! Szeretnék egy jó orgazmussal teli pár órás együttlétet tartani,hely adott.
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Szasztok!
Zalaegerszegen ma és szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Szolnok kke
50+ bi hapsi partnert keres
50+ bi hapsi partnert keres

Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen
Hétköznap délután Keszthelyen szopnék élvezésig több férfit is, dugható is vagyok!
Bp. 16 kér. köröl. Autós kaland, vagy van helye
figyelek még egy óráig...
figyelek még egy óráig...
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Most reggel, 07h30m-kor.