Keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra nagy méret előny
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok. 24 éves macis passziv srac vagyok. Mai napra keresem mindenre nyitott aktiv kanos partneremet/partnereimet. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog.
Hali.! Ma este Aktiv ki szopatna, dugna !? Esztergom-Komárom útvonalon !?
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Valaki szopatna?
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
Kíváncsi hetero pasi Kecskeméten ?
Írj
Szopnék
Írj
Szopnék
Jó fej fiúval ismerkednék ma, Budapesten. =)
szopnék Albertirsa környékén délután.lehet messzebb is,kocsi van
Szombathelyen hétfő délelőtt szép farkat szopnék
ma délután 5 körül debrecen teva melletti erdöben szex.
Sziasztok ,Győrben cumiznek . Helyem van
M0-M5-M4 kornyeken autombol szo nelkul pucsitanek mostanában. Semmi duma elvezel es mesz. Vekony formas szuk vagyok.
Zalaegerszegen ma és hétfőn este 21:30 után reggel hatig ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, hellyel rendelkezem.
Sziasztok!
Adatlapom szerint párt keresnék.
Teljesen kezdő vagyok...
Adatlapom szerint párt keresnék.

Sziasztok! Ma délután dél Balatonon fiatal fiút keresnék átlagon felüli farkamra ☺️
Hali! Kiverném valakivel! Budaörs valaki?
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Feneketlen-tó környékről keresek egy normális srácot hétköznap délelőtti órákban. Hely van. Diszkréció maximális!
Privátba írj. Köszönöm.
Privátba írj. Köszönöm.