Aktív szexpartnert keresek aki ma délután rá ér hely van Monor mellett Gombán.
Volt egy fuvarom a reptérre.
Kifutónál van kint valaki?
Kifutónál van kint valaki?
Szombathelyen valaki keres most egy kemeny farkat?
Alattam pont van egy
Alattam pont van egy

Hajdu Bihar - Szabolcs - Bekes kormyeken keresnék olyat, aki segitene kiélni a Crossdress - sissy-s , beoltozos vagyaim, aki megdugna es en is ot noi ruhaban, nőként kezelne, szerepjatekoznank stb.. ujonc vagyok meg a temaban, hetero - bi (crossdress) 26 eves, profilomon latod a popom tangaba, keresre kuldok meg!! Irj uzit itt
Hajdu Bihar - Szabolcs - Bekes kormyeken keresnék olyat, aki segitene kiélni a Crossdress - sissy-s , beoltozos vagyaim, aki megdugna es en is ot noi ruhaban, nőként kezelne, szerepjatekoznank stb.. ujonc vagyok meg a temaban, hetero - bi (crossdress) 26 eves, profilomon latod a popom tangaba, keresre kuldok meg!! Irj uzit itt
Delpest?

Borsod sajószentpéter ki dugna meg ?
szopnék most Üllő környékén
Kedd reggel,delelott valaki kozos farokveres? 13,3.ker,hely kell. 35 eves,aktiv bi vagyok
Szegeden ma valaki ? Többit privátba
Sziasztok. Találkozna ma valaki Veszprém és Sz.fehérvár környékén? Csak srácot keresek, lehetőleg unit vagy aktívat
kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Passziv ápolt, korombeli popsit keresek, Bp., helyem van. Írj privátot.
Sziasztok bi srácot keresünk 50 éves korig aki tud fogadni hétvégén, Dunakeszi közeléből keresünk messzire nem utazunk.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Békésmegyében keresek partnert. Szeretnék szopni. Elvarázsolnálak. Rég volt jó kalandom. Ha akarsz megdughatsz,keményen. Fiatalos ,jó képű átlagos testalkatú vagyok. Helyem nincs,de tudok utazni. Akár ma is. Élvezz a számba többször vagy a fenekembe.
Lehetőleg csak olyanok jelentkezzenek, akik szeretik a footjobot, láberotikát.
(Ez egy válasz footjob99 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 13:41

Sziasztok. Valakit érdekelne footjob (lábszex), barátnőmmel közösen csinálnánk egy pasinak.
Fehervaron bisex pasi, srac közöshokira!
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok!
Adatlapom szerint párt keresnék.
Teljesen kezdő vagyok...
Adatlapom szerint párt keresnék.

Szopnék szopatnék Bp írj
Dabas kecskemet közt kimondott nagyfarkú pasi?