Sziasztok. Hétköznap délután Keszthelyen szopnék élvezésig több férfit is. Dugható is vagyok!
Sziasztok, pilisvörösvár környékén keresek kényeztetni valót, hely van!
Cegléden estére partner, mindenre nyitott vagyok. Hely megoldható!
Hétköznap kora reggeli órákban van helyem 11ker Bocskai úton.
44éves vagyok.
Diszkréció maximális!
Normális srácot keresek állandóra.
Privátba írj. Köszönöm.
44éves vagyok.
Diszkréció maximális!
Normális srácot keresek állandóra.
Privátba írj. Köszönöm.
Volt mar nala valaki innen ?

Hétfő-Kedd késő este vagy Kedd-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Írtam üzit el is olvastad. Legalább válaszolj. Szeretem mikor válaszra sem méltatják az embert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 22. hétfő 13:35
Törölt felhasználó (4736688)

Sziasztok! Izgatna ma egy laza bi kaland. Kolcsonos oral, ilyesmi. Van helyem is, ha kell

Hello. Nagy faszú pasival összemérném. Írj ha tied se átlagos
Sziasztok
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk 2 biszex, aktív / uni férfit. Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk 2 biszex, aktív / uni férfit. Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Ma délután Albertirsa,Tápioszentmárton,Tápioszele környékén autozok.szopnék joméretű srácot
Sziasztok! Izgatna ma egy laza bi kaland. Kolcsonos oral, ilyesmi. Van helyem is, ha kell

Siofok környéken valakinek nincs kedve segíteni rajtam? Tele a farkam! Olyan aki szereti ha sok jön

Szegeden ma valaki orál, és nyitott lennék új dolgokra
Albertirsánál szopnék fél óra mulva
sziasztok! Pasziv biszex fiútagú párral ismerkednék pest megyében.
Szombat este jön valaki a glory cafe ba vagy a magnum szaunába?
Aktív potes pasi ,srác aki jönne ma Monor Gomba fele hely van
Fehervar bisex pasi vagy srác hokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Veszprémben ismerkednék!
Ferihegy kornyeken most van aktiv?