Szegeden keresek férfit mindenre nyitottan
ki szopatna ma délelött Nagykáta vagy Vecsés vagy a reptér környékén?
ra er most valaki Bp ?
ra er most valaki Bp ?
Bp most?
sziasztok
en egy 38 eves enyhe bisex pasi vagyok
keresek egy normalis, ertelmes es megbizhato sracot enyhe bisex dolgokra
kozos es kolcsonos hokizast es max oralt keresek
ha szeretnel ertelmesen beszelgetni es ismerkedni akkor kerlek nezd meg az adatlapom es ha tetszik vegyuk fel a kapcsolatot
ha kepkeregetesert keresnel akkor sajnos nem egymast keressuk, megfelelo ismerkedes utan cserelek csak kepet
koszi
en egy 38 eves enyhe bisex pasi vagyok
keresek egy normalis, ertelmes es megbizhato sracot enyhe bisex dolgokra
kozos es kolcsonos hokizast es max oralt keresek
ha szeretnel ertelmesen beszelgetni es ismerkedni akkor kerlek nezd meg az adatlapom es ha tetszik vegyuk fel a kapcsolatot
ha kepkeregetesert keresnel akkor sajnos nem egymast keressuk, megfelelo ismerkedes utan cserelek csak kepet
koszi
Ismerkednek bi srac vagyok.mindenjora. Vasmegye elony
Aktív?
Sziasztok
most bp tali? 27eves magas vekony bi srac vagyok

Holnap reggel valaki megszopatna???
Holnap delelott valaki megszopatna.....
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!!!!!!!!!::::::
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma este!! Valaki/Valakik?
Vakakinek lenne kedve cumizni most Pesterzsébeten?
Ma dugna valaki fehervaron?
Sziasztok. Ne mindig ugyan azt írjam, bár ez is hasonló lesz. Egy normális srácot keresek közös hokizáshoz. Egy olyan srácot keresnék aki szintén tudna esetleg mutatni képeket a párjáról . Én is tudok az enyémről. Megnézegetnénk , dumálnánk kicsit aztán egy közös akció. A 19. kerületbe megoldható vagy autós kaland Fót felé
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Ma este keresek pasit/srácot Budapesten vagy környékén,tabu nincs
Most automban pucsitok aktivaknak ferihegy 10. Ker kornyeken. Gyors anonim uritesre
Hétköznap kora reggeli órákban (7:15ig) keresek egy normális srácot hosszabb távra. 11ker Bocskai úton. Hely van. 44éves vagyok.
Diszkréció maximális.
Privátba írj. Köszi.
Diszkréció maximális.
Privátba írj. Köszi.