Holnap reggel (fél 10 körülig) Eger-Jászberény útvonalon, dél körül pedig visszaúton szopni szeretmék.
Üdv. Bi vagy uni pasit keresünk párommal amolyan házibarát jelenlegel, FONTOS, hogy a hölgy tagunk csak mint néző lenne jelen egyenlőre. Amit szeretnénk az a kölcsönös orális játékok. Hosszútávra keresünk, fontos a kellő mennyiségű érzelmi intelligencia. 25-45 korosztály érdekel inkább Solt, Dunaújváros, Szekszárd Pécs esetleg...
Most szopnék Rákospalotán.
Olyan 40 feletti, nős férfit keresek, aki időnként szeretne kitekinteni a hetero világból és szivesen élvezné egy szubmissziv hajlamú, teljesen kezdő férfi száját és testét Légy maximálisan megbizható, diszkrét és szeresd a fölérendelt szerepet! Hosszútávú kapcsolatot keresek, ahol is rendszeresen leszopathatsz és idővel azt sem zárom ki, hogy szűk, szűzies popómba is beengedlek... Előny, ha nagyobb darab, férfias, és szőrös vagy, de nem feltétel.
Miskolc és környéke.Ma este szopnák.
mackós srác kis intimmel 11... ismerkedne
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Vékony, alacsony fiút, férfit szopnék BP-ről, Pest megyéből.
Házaspárt szopatnék Debrecenben Ápolt vagyok és diszkrét
Hali. Szopatásra keresek jó farkú szabolcsi pasit. Privátban többet elmondok :*
Sziasztok diszkrét nem kövér helyes srác Győrben szopna. Hely van .

Sziasztok. Ma este valaki Veszprém vagy Székesfehérvár környékén? Lehetőleg aktív srácot keresek, vagy kíváncsi heterót
Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok!
Bp V, VI, VII. kerületben keresek masszőrt!
Bartel is érdekel...
Bp V, VI, VII. kerületben keresek masszőrt!
Bartel is érdekel...
Szob-Vác vonalon valaki?
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Jelentkező van, de cselekvő az nincs sajnos.
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Szopnék szopatnék Bp írj
Miskolcon most valaki?