Sziasztok! Lenne kedve valakinek mostanság cumizni?rámférne egY kiadós szoptatás!
Hahó.senki nem jár a Tisza tónál közös masztira,ha gondolod jelezd privin köszönöm
??
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 12. szerda 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 06:44
Törölt felhasználó (4656903)

18-30 éves passzív délelőtt? Utazni tudj. Hely van.
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Sziasztok. Ma valaki egy kölcsönös szopásban nem lenne benne? Bp 18ker-Kiskunlacháza útvonalon. Hely kellene, utazni tudok.
Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok. Ma valaki egy kölcsönös szopásban nem lenne benne? Bp 18ker-Kiskunlacháza útvonalon. Hely kellene, utazni tudok.
Sziasztok Miskolcon vagy környékén ismerkednék!!!
szopnék most délelőtt Albertirsa,Monor,Vecsés környékén
Újhartyány Dabas szopnék
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Most Szegeden alkalmi randira keresek pasit.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziaztok! Keszthely környékén keresnék igényes, vékony, 20-25 körüli passziv fiút… helyem van.
Sziasztok
Most valaki a Tisza tónál közös maszti?
Most valaki a Tisza tónál közös maszti?
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Ma délelőtt szopnék Albertirsa, Pilis, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok
Helyem nincs, utazni tudok
Perverz fiatal biszexpárral közös élvezkedést keresek!
Szopatnék ma 11 fele 15. kerületben,hely kell,36 éves aktív bi vagyok.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.