Kivancsi heterokent keresek passziv ribancot
Ma Sóskúton 15:00-17:00 szopnèk meg dugható is vagyok
Kecskeméten szopnék meg délelőtt.
Szőrtelen farkat szopnèk, Veszprém megye.
Ma 9-13 óra között lakáson várom aktív szexpartnereimet,natúrszexre! SIÓFOK! Kocsidba leszoplak!
Paks környékén lányost szoptatnék!
Sziasztok Balatonlellén aktiv?
Mostanaban valaki? kolcsonos oral vagy hoki?
Most Kecskemet ?
Most Kecskemet ?
Még mindig keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 25. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 21:29
Törölt felhasználó (4658346)

Ma este szopnék Dél-pesten… helyem nincs, autóban, szabadban is ok…
Szép estét!
Türelmes,gyengéd,aktív pasit keresnék titkos kapcsolatra,passzívként..Bp 17 ker. vagy közelében..
odaadó szexéhes partnere lennék 1 pasinak,aki nőként kezelne/dugna..rendszeresen.
Amennyiben érdekel valakit akkor privátban beszélgethetünk...
Türelmes,gyengéd,aktív pasit keresnék titkos kapcsolatra,passzívként..Bp 17 ker. vagy közelében..
odaadó szexéhes partnere lennék 1 pasinak,aki nőként kezelne/dugna..rendszeresen.
Amennyiben érdekel valakit akkor privátban beszélgethetünk...
Ma este szopnék Dél-pesten… helyem nincs, autóban, szabadban is ok…
pénteken reggel 6-kor valaki veszprémben?végig szoplak és nyelem.privátban megbeszéljük!
Sziasztok!
Biszex férfitagú párt (ff/n) keresnék minden jóra! Helyem nincs, utazni tudok. Ha úgy érzed érdekes lehetek számotokra, akkor privátban keress!
Köszönöm!
Biszex férfitagú párt (ff/n) keresnék minden jóra! Helyem nincs, utazni tudok. Ha úgy érzed érdekes lehetek számotokra, akkor privátban keress!
Köszönöm!
Cegléd és környékben ismi, tali minden jóra!
Szopatna most valaki?
11ker Bocskai úton srácot keresek hosszabb távra hétköznap napközben időszakra. Hely van.
44éves vagyok.
Diszkréció maximális.
Privátba írj.
44éves vagyok.
Diszkréció maximális.
Privátba írj.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Kölcsönös hoki Bp?