Debrecen környékén ma valaki szopatna?
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Miskolc és környéke.Szopok,szopatok.Most valaki hellyel?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Szegeden, vagy a környékén keresek bi/meleg srácot, aki titkos kalandban benne lenne egy hetero kapcsolatban élő, 35 éves pasival.

Sajnos nekem sem jelentkezett senki.
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsaban és Békés megyeben keresek domina nőt, domináns part, domináns pasit, aktív pasikat (borotvált nagyobb méret előny) szexre. Izgat a női ruha, kirúzsozott száj, orális szex,arcra élvezés, csúnya beszéd, megalázás, köcsög szerep, kurva szerep.
Most cumiznék 11ker Bocskai út környékén. Hely van.
Privátba írj.
Privátba írj.
Székesfehérvár környékén ma délután, este aktív vagy uni pasit keresek.
Sziasztok megyek arra vágy esetleg
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 07:05

Marcali környékén 2 bi pasi megnézne bi párokat, pasikat sex közben.
Marcali környékén 2 bi pasi megnézne bi párokat, pasikat sex közben.
Sziasztok! Ma délelőtt Nagykanizsán igényes, fiatal fiú??
Sziasztok van itt csajos fiuka
Sziasztok van itt csajos fiuka
pénteken délután ha elviszel herendre veszprémböl,akkor utkozben megállunk és leszopla.4 ora után.privátba irj.csak este tudok válaszolni/8 után/.kis méret elöny.
Ma vagy holnap reggel 6.30-ig vagy 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Sziasztok! Reggel 8 körül fiatal dagi srácot szopatnék a csömöri tónál.
Fiatal homi aki renszeresen szopna? Pécs
Fiatal szép lábakal van itt
Aktív budapestit szopnék.