szopok szopatok de lehet dugni is engem Bp hely van keresek még öklözhető didlozható partnert valamint nagy farkú srácokat is 50 macis pasi vagyok
Mehet :O
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 01:26

Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.6.kerben van helyünk.aktiv és uni bi pasit keresünk 4.nek.most hajnalra
Belvárosban szopnék!
Sziasztok, írok rátok!
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 01:26

Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.6.kerben van helyünk.aktiv és uni bi pasit keresünk 4.nek.most hajnalra
Bp 13 vagy 4?
Hello idősebb aktiv pasit keresek szűzseggem fel avatásara németorszagban lakom 22 éves vagyok nyitott vagyok mindenre irjatok es utana meglassuk mi lesz!
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok! Dunaújváros rockmaraton?
Bi pasi vagy nő Kecskeméten ?
Ma (szombat) estére keresek egy vagy akar több pasit, párt, lányt, akiket élvezésig szophatnék, nyalhatnék.
30-as, ápolt, igényes, jóképű pasi vagyok. Diszkrét helyet tudok biztosítani a kalandhoz.
Részletek és jelentkezés privátban
30-as, ápolt, igényes, jóképű pasi vagyok. Diszkrét helyet tudok biztosítani a kalandhoz.
Részletek és jelentkezés privátban
Most valakit leszopnék békásmegyeren ☺️
Ma is holnap is Nagykáta mellet
(Ez egy válasz mikita üzenetére (2024. 07. 13. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Pakson csajost szopatnék!
Hello! Pár vagytok?
(Ez egy válasz Győripár2 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
holnap délelőtt valaki aktívat keresek bp en 23 kerületben van helyem többes is ok
9 ker környékén szopna vki